Menu
14-15.02.2020

14.02 – FRIDAY

8:00 – Event office open

9:00 – 10:15 – Official training – Snowboard (75 min)

10:15 – 10:20 – Reshape (5 min)

10:20 – 10:50 – Snowboard – round 1 – 31 athletes in 1 min. intervals (30 min.)

10:50 – 11:20 – Snowboard – round 2 – 31 athletes in 1 min. intervals (30 min.)

11:20 – 11:25 – Reshape (5 min.)

11:25 – 12:40 – Official training – Freeski (75 min.)

12:40 – 13:00 – Freeski HEAT 1 – round 1 – 20 athletes in 1 min. intervals (20 min.)

13:00 – 13:20 – Freeski HEAT 1 – round 2 – 20 athletes in 1 min. intervals (20 min.)

13:20 – 13:30 – Freeski HEAT 2 – Warm up jump (10 min.)

13:30 – 13:50 – Freeski HEAT 2 – round 1 – 21 athletes in 1 min. intervals (20 min.)

13:50 – 14:10 – Freeski HEAT 2 – round 2 – 21 athletes in 1 min. intervals (20 min.)

14:10 – 16:00 – Bike – training only

 

14:30 – TC Meeting before Saturdays finals in event office

 

15.02 – SATURDAY 

Live streaming 10:00 – 15:00 – YouTube 

8:00 – Event office open

9:00 – 10:00 – Official training (Freeski & Snowboard)

10:00 – 10:20 – Warm up – Snowboard

10:20 – 10:30 – Reshape

10:30 – 11:30 – Snowboard FIS EC finals

11:30 – 11:50 – Warm up – Freeski

11:50 – 12:00 – Reshape

12:00 – 13:15 – Freeski FIS EC finals + Polish Champs

13:15 – 13:30 – Reshape for FMB World Tour

13:30 – 14:00 – Warm up – Bikes

14:00 – 15:00 – Finals FMB World Tour

15:15 – Prize giving ceremony